Bejelentkezés

  
  

Elfelejtetted a felhasználó neved vagy a jelszavad?


 

Regisztráció


Interested in registering for our online Horizons Course? Please fill in the following.

  • CAPTCHA image

Információ

EBFYC

A HORIZONTOK az Európai Baptista Szövetség Ifjúsági és Gyermek Munkás Bizottsága (EBFYC) által nyújtott, több nyelvre lefordított képzési program a világ bármely részén élő ifjúsági vezetők számára. A HORIZONTOK az Európai Baptista Szövetség és a Kanadai Baptista Misszió összefogásával jött létre, hogy tanítsa, bátorítsa és képessé tegye az ifjúsági és gyermek szolgálókat Jézus Krisztus evangéliuma üzenetének átadására a következő generációk számára.

HORIZONTOK Ifjúsági Szolgáló Képzés

A HORIZONTOK célja az, hogy az ifjúsági munkásoknak tanítást és segítséget adjon, ezáltal Isten munkája magasabb szintre emelkedjen a gyülekezetekben. A HORIZONTOK egy online, önállóan feldolgozandó, mentor által támogatott képzési program olyan vezetők számára, akik fejleszteni akarják a képességeiket, és szeretnék jobban megérteni, miért és hogyan dolgozzanak együtt a fiatalokkal. A HORIZONTOK anyag több nyelven elérhető. A tanulást és a helyi gyülekezetben való megvalósítást képzett mentorok segítik.

Horizontok Gyermek Szolgáló Képzés

A HORIZONTOK fontosnak tartja a gyermek missziós vezető munkatársak képzését. Az elkötelezett és odaszánt szakembereink szívesen bátorítják a gyermekszolgálatos vezetőket a tanulmányaikban. Jelen pillanatban az anyag csak angolul elérhető, de ha szükség lesz rá, több nyelven is elérhetővé tesszük.