logg in

  
  

Glemt brukernavn eller passord?


 

registrering

Ønsker du å registrere deg til Horizons nettbaserte treningsprogram? Vennligst fyll inn følgende

  • CAPTCHA image

info

EBFYC

HORIZONS er et treningsprogram som tilbys av European Baptist Federation Youth and Children Committee til ledere fra hele verden, på en rekke uike språk. HORIZONS tilbys i fellesskap mellom European Baptist Federation og Canadian Baptist Ministries som en del av vårt mandat til å utruste og oppmundre barne og ungdomsarbeidere til å bringe evangeliet om Jesus til neste generasjon.

Horizons for ungdomsledere

HORIZONS er et informativt og nyttig treningsprogram for ungdomsledere til å delta i Guds arbeid i den lokale menigheten. HORIZONS er et nettbasert, selvstyrt og mentorbasert treningsplattform for ledere som ønsker å utvikle sine ferdigheter og forståelse for hvorfor og hvordan de skal arbeide med ungdom. HORIZONS er tilgengelig på flere språk, med kompetente mentorer, som er klar for å hjelpe lederne i sin videre utvikling og refleksjoner i det lokale arbeidet. Ønsker du mer informasjon Horizons for ungdomsledere, klikk her.

Horizons for barneledere

HORIZONS er for ledere som er dedikert til barnearbeid. Det er omsorgsfulle eksperter på barnearbeid som er klar til å reflektere sammen med deg og inspirere deg gjennom et selvstyrt som går gjennom en rekke ulike aspekt ved det å være barneleder. For tiden er kurset tilgengelig på engelsk, men ved behov kan det oversettes til flere andre språk.