logg in

  
  

Glemt brukernavn eller passord?


 

registrering

Ønsker du å registrere deg til Horizons nettbaserte treningsprogram? Vennligst fyll inn følgende

  • CAPTCHA image

info

EBFYC

HORIZONS er et treningsprogram som tilbys av European Baptist Federation Youth and Children Committee til ledere fra hele verden, på en rekke uike språk. HORIZONS tilbys i fellesskap mellom European Baptist Federation og Canadian Baptist Ministries som en del av vårt mandat til å utruste og oppmundre barne og ungdomsarbeidere til å bringe evangeliet om Jesus til neste generasjon.

Horizons for ungdomsledere

HORIZONS er et informativt og nyttig treningsprogram for ungdomsledere til å delta i Guds arbeid i den lokale menigheten. HORIZONS er et nettbasert, selvstyrt og mentorbasert treningsplattform for ledere som ønsker å utvikle sine ferdigheter og forståelse for hvorfor og hvordan de skal arbeide med ungdom. HORIZONS er tilgengelig på flere språk, med kompetente mentorer, som er klar for å hjelpe lederne i sin videre utvikling og refleksjoner i det lokale arbeidet.

Horizons for barneledere

HORIZONS er for ledere som er dedikert til barnearbeid. Det er omsorgsfulle eksperter på barnearbeid som er klar til å reflektere sammen med deg og inspirere deg gjennom et selvstyrt som går gjennom en rekke ulike aspekt ved det å være barneleder. For tiden er kurset tilgengelig på engelsk, men ved behov kan det oversettes til flere andre språk. Ønsker du mer informasjon Horizons for barneledere, klikk her.