login

  
  

Ați uitat numele de utilizator sau parola?


 

Înregistrare


Ești interesat să te înregistrezi pentru cursul online ORIZONTURI? Te rugăm să completezi următoarele.

  • CAPTCHA image

info

EBFYC

ORIZONTURI este un program de pregătire oferit de Comitetul pentru Copii și Tineret al Federației Europene Baptiste liderilor de tineret din întreaga lume în numeroase limbi. ORIZONTURI este oferit printr-un parteneriat între Federația Baptistă Europeană și Canadian Baptists Ministries ca parte a mandatului nostru de a echipa, încuraja și înzestra lucrătorii cu copiii și tineretul de a aduce mesajul Evangheliei lui Isus Hristos generației viitoare.

Pregătirea lucrătorilor cu tinerii prin programul ORIZONTURI

ORIZONTURI este preocupat să ofere o pregătire informativă utilă lucrătorilor cu tinerii cu scopul de a întări lucrarea lui Dumnezeu în biserica locală. ORIZONTURI este o platformă online, autodidactică de mentorare și de pregătire pentru liderii care caută să își dezvolte abilitățile și să înțeleagă de ce și cum să lucreze cu tinerii. ORIZONTURI este disponibilă în câteva limbi de circulație mondială cu mentori locali capabili să îi ghideze pe lideri în călătoria lor educațională și să îi ajute să reflecteze la lucrarea lor locală.

Programul de pregătire ORIZONTURI pentru lucrătorii cu copiii

ORIZONTURI preocupat de pregătirea liderilor din lucrarea cu copiii. Există specialiști în lucrarea cu copiii care sunt gata să reflecteze și să te ajute în acest studiu autodidactic în multe asecte relevante din lucrarea cu copiii. În prezent Programul Orizonturi de pregătire al lucrătorilor cu copiii este disponibil în engleză, dar cu timpul va fi disponibil și în alte limbi, în funcție de nevoile apărute. Pentru mai multe informații despre cursul ORIZONTURI pentru copii, accesați acest link..