uloguj se

  
  

Zaboravili ste korisničko ime ili lozinku


 

registruj se

Zainteresovani ste da se uključite u naš onlajn Horizonti kurs? Molim vas da popunte sledeća polja.

  • CAPTCHA image

info

EBFYC

HORIZONTI je program za obuku koji je razvila Evropska baptistička federacija, komitet za omladinski i dečiji rad, za omladinske radnike širom sveta i ponuđen je u raznim jezicima. HORIZONTI program se realizuje u saradnji Evropske baptističke federacije i Kanadskog baptističkog saveza kao deo mandata da opremi, ohrabri i osposobi omladinske radnike i radnike sa decom kako bi preneli poruku jevanđelja Isusa Hrista novim generacijama.

Horizonti obuka za rad sa mladima

HORIZONTI su posvećeni obezbeđivanju informativnog treninga koji pomaže omaldisnkim radnicima da unaprede Božije delo u svojoj lokalnoj crkvi. HORIZONTI su onlajn program, samo usmeren program koji uz pomoć mentora pomaže omladinskim radnicima da razviju svoje veštine i da shvate zašto i kako mogu raditi sa mladima. HORIZONTI su dostupni u nekoliko svetskih jezika i imaju takođe i lokalne mentore koji su spremni da vode radnike kroz putovanje gde će učiti i gde će im mentori pomagati da razmišljaju kako mogu naučeno primeniti na svoj rad u lokalnoj crkvi. Za više informacija o dečijem kursu HORIZONTI, kliknite ovde.

Horizonti obuka za rad sa decom

HORIZONTI su posvećeni obučavanju radnika koji rade sa decom. Imamo dečijeg radnika koji je specijalizirao ovu oblast i on je spreman da pomogne kroz diskusiju i ohrabrenje dok prolazite kroz ovaj program koji ima brojne bitne teme koje su vezane za dečiji rad. „Horizonti obuka za rad sa decom„ je trenutno dostupan samo na engleskom jeziku, međutim, kako se pojavi potreba, prevodiće se i na druge jezike.